Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες από έκρηξη αερίου σε εστιατόριο στη Σμύρνη
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε μια έκρηξη που προκλήθηκε από φιάλη αερίου σε εστιατόριο στη δυτική Τουρκία, ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.
«Τέσσερις πολίτες μας έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν, ορισμένοι από τους οποίους νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας της Σμύρνης, Σουλεϊμάν Έλμπαν.
Ο δήμαρχος της πόλης Τόρμπαλι, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ανέφερε τον ίδιο αριθμό θανάτων υπολογίζοντας τον αριθμό των τραυματιών σε 20, εκ των οποίων 10 τραυματίστηκαν σοβαρά.
Σύμφωνα με τις Αρχές, η έκρηξη ενδέχεται να προκλήθηκε από φιάλη αερίου.
Εικόνες που μεταδόθηκαν από τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν τις προσόψεις πολλών κτηρίων που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από την έκρηξη.
Η «Οδύσσεια» μόλις κυκλοφόρησε σε audiobook με την ΑΙ φωνή του Μάικλ Κέιν και διχάζει το Χόλιγουντ
21:30
«Ο σεισμός στη Βενεζουέλα ισοδυναμεί με 180 βόμβες Χιροσίμα»: Η εκτίμηση του Ευθύμη Λέκκα
21:22
85 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα: Ο Κάρλο Ροβέλι προειδοποιεί για πυρηνική καταστροφή
21:15
Σύγκρουση τρένων στην Πολωνία: Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από εκτροχιασμό βαγονιών
21:08