Ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του διαβεβαιώνει ο Λευκός Οίκος
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν
AP Photo/Evan VucciΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία στις εκλογές του Νοεμβρίου, διαβεβαίωσε σήμερα Πέμπτη (3/7) ο Λευκός Οίκος, με αφορμή την καταστροφική επίδοσή του στην τηλεμαχία της περασμένης εβδομάδας με τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ.
«Ασφαλώς όχι» είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ όταν ρωτήθηκε αν ο Μπάιντεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την προεκλογική εκστρατεία.
Ο 81χρονος Δημοκρατικός «συνεχίζει την εκστρατεία του», πρόσθεσε.
Νωρίτερα, ο Μπάιντεν είχε επαφές με πολλά προβεβλημένα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, όπως με την πρώην πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι και τον επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ. Ηχογράφησε επίσης δύο συνεντεύξεις που θα μεταδοθούν αύριο Πέμπτη από το ραδιόφωνο.
Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος δεν έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις μετά το τσεκ-απ του περασμένου Φεβρουαρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
NYT: O Mπάιντεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα της προεδρίας των ΗΠΑ -Διάψευση από Λευκό Οίκο
Ο Μπάιντεν ισοφαρίζει τον Τραμπ, σύμφωνα με νεότερη δημοσκόπηση της Reuters/Ipsos
Τι είναι το ασυμβίβαστο υπουργού - βουλευτή που εισηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πως θα εφαρμοστεί
12:07
Νότια Κορέα: «Αξιόπιστες πληροφορίες» επαληθεύουν ότι η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι η διάδοχός του (pics)
12:06
Πάτρα: Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου
12:02
Τσάπαλος: Πριν το Πάσχα οι πρώτες πληρωμές του Fuel Pass - Οι προϋποθέσεις
12:00