Ο Ερντογάν δεν μπορεί να είναι μεσολαβητής στη σύγκρουση Ρωσίας - Ουκρανίας λέει ο Πεσκόφ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντηση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) στην Αστάνα του Καζακστάν.
Sergey Guneyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via APΟ Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, τον οποίο επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, δήλωσε σήμερα Πέμπτη (3/7) ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα μπορεί να ενεργήσει ως μεσολαβητής στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε από Ρώσο δημοσιογράφο της τηλεόρασης αν ο Ερντογάν θα μπορούσε να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο, απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατόν», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tass.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ: Mάταιες οι ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία χωρίς τη Ρωσία
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν στο Καζακστάν: «Θερμή η σχέση Ρωσίας και Τουρκίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λάκης Βασιλειάδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αλήθεια έλαμψε - Συνεχίζω με το κεφάλι ψηλά
20:52
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμό για φωτιά στο Μακρυχώρι Λάρισας - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής
20:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ask Alexis Live»: Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά διαδικτυακά στις ερωτήσεις πολιτών
20:46
ΧΡΗΜΑ
Η ΕΕ ενέκρινε ελληνικό καθεστώς ενισχύσεων 41 εκατ. ευρώ για τις αυξημένες τιμές λιπασμάτων
20:43
ΕΛΛΑΔΑ