Ο Ερντογάν δεν μπορεί να είναι μεσολαβητής στη σύγκρουση Ρωσίας - Ουκρανίας λέει ο Πεσκόφ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη συνάντηση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) στην Αστάνα του Καζακστάν.
Sergey Guneyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via APΟ Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, τον οποίο επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, δήλωσε σήμερα Πέμπτη (3/7) ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα μπορεί να ενεργήσει ως μεσολαβητής στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε από Ρώσο δημοσιογράφο της τηλεόρασης αν ο Ερντογάν θα μπορούσε να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο, απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατόν», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tass.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ: Mάταιες οι ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία χωρίς τη Ρωσία
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν στο Καζακστάν: «Θερμή η σχέση Ρωσίας και Τουρκίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Άμεση και ισχυρή απάντηση όταν απειλείται ευρωπαϊκό έδαφος - Θα παρέμβουμε κατά της αισχροκέρδειας
11:19
ΚΟΣΜΟΣ
ΥΠΕΞ Κύπρου: Από τον Λίβανο απογειώθηκαν τα drone που στοχοποίησαν τις βρετανικές βάσεις
11:18
ΣΠΟΡ
Η Αναστασία Μαρινάκου νικήτρια για τρίτη χρονιά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας: Γέμισε εκδρομείς το κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφίες και βίντεο
11:07
CULTURE
ΒΟΟΚREADS: Το «Κυνηγόσκυλο» του Ντον ΝτεΛίλο: Όταν η φρίκη γίνεται συλλεκτικό αντικείμενο
10:52
ΕΛΛΑΔΑ