Κρεμλίνο για γαλλικές εκλογές: Καμία ψευδαίσθηση για βελτίωση των σχέσεων με το Παρίσι
Ανανεώθηκε:
Το Κρεμλίνο δεν διατηρεί «ούτε ελπίδα, ούτε ψευδαίσθηση» για βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στην Μόσχα και το Παρίσι, που είναι τεταμένες εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Γαλλία.
«Για την Ρωσία, το καλύτερο θα ήταν μία νίκη των πολιτικών δυνάμεων που είναι έτοιμες να κάνουν προσπάθειες για την αποκατάσταση των διμερών σχέσεων», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου που δεν έχει κρύψει την υποστήριξή του προς τον Εθνικό Συναγερμό της Μαρίν Λεπέν, η οποία, όπως και ο πατέρας της, είχαν στενές φιλικές και οικονομικές σχέσεις με την Μόσχα.
«Όμως προς το παρόν, δεν βλέπουμε σε κανέναν μία τέτοια ξεκάθαρα εκπεφρασμένη πολιτική βούληση, κατά συνέπεια, δεν τρέφουμε ούτε ελπίδα ούτε καμιά ιδιαίτερη ψευδαίσθηση», είπε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γαλλία: Ο γρίφος του σχηματισμού κυβέρνησης - Ποια ονόματα ακούγονται για τη θέση του πρωθυπουργού
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00