Η 5η Νοεμβρίου τρομάζει το Λονδίνο
5 Νοεμβρίου σήμερα και όπως κάθε χρόνο η βρετανική αστυνομία βρίσκεται επιφυλακή καθώς πραγματοποιείται η πορεία των “χιλίων μασκών”.
Η πορεία οργανώνεται από τους Anonymous και προσελκύει χιλιάδες διαδηλωτές κατά της λιτότητας και της κρατικής επιτήρησης.“Καλούμε όλους τους ακτιβιστές, τους εργαζόμενους, μαθητές, γιατρούς, νοσοκόμες όλους όσοι θέλουν να δουν μια θετική αλλαγή στον κόσμο, να ενωθούν μαζί μας, στην πλατεία Τραφάλγκαρ, στις 5 Νοεμβρίου, από τις 18:00, ...” γράφει μεταξύ άλλων, το κάλεσμα που έχει αναρτηθεί στο facebook.
Πέρσι είχαν προκληθεί σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομία η οποία ανησυχεί ότι ούτε φέτος η πορεία θα είναι ειρηνική.
ΚΟΣΜΟΣ
Πυροβολισμοί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ομόφωνη η καταδίκη των ξένων ηγετών
13:05
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας παρατείνονται οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και ειδοηματικά όρια
12:57
ΕΛΛΑΔΑ
Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Ευθεία προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
12:51
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36
ΕΛΛΑΔΑ