Νεκρός ένας Τούρκος μετά από ένοπλη επίθεση στη Μολδαβία - Μαφιόζικο το χτύπημα
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Μολδαβίας (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Roveliu BugaΝεκρός από τα πυρά ενόπλου έπεσε την Τετάρτη (10/7) ένας Τούρκος στο Κισινάου της Μολδαβίας, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.
Η μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε όταν ο δράστης, που επέβαινε σε ηλεκτρικό σκούτερ, πυροβόλησε αρκετές φορές το θύμα που καθόταν σε καφετέρια στη συνοικία Ρισκάνι. Μετά το χτύπημα τράπηκε σε φυγή και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηνητό για τον εντοπισμό του.
Ο αρχηγός της αστυνομίας Βιορέλ Τσεναουτεάνου σχολίασε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως όλα δείχνουν ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν «επαγγελματίας δολοφόνος».
Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον δράστη με κράνος πάνω στο σκούτερ.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, το θύμα είχε συμπεριληφθεί σε λίστα της Ιντερπόλ με υπόπτους για διακίνηση ηρωίνης. Είχε ζητήσει να του χορηγηθεί άσυλο στη Μολδαβία, το αίτημά του είχε αρχικά απορριφθεί, αλλά οι νομικές διαδικασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί.
SPONSORED
Πρωθυπουργός Λιβάνου: Ο στρατός αρχίζει να αναπτύσσεται στον νότο της χώρας
19:34
«Κίτρινη κάρτα» σε τρείς χώρες από την Κομισιόν για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος
19:22
Βρετανία: 50χρονος στόχος επίθεσης με τόξο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
19:15
Ρηματική διακοίνωση Τουρκίας στον ΟΗΕ σε βάρος της Κύπρου για Έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
19:07