Ο Μπάιντεν υπόσχεται νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για το Κίεβο
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον,
AP Photo/Susan WalshΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα Πέμπτη (11/7) στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για το Κίεβο.
«Θα παραμείνουμε στο πλευρό σας, τελεία», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Ζελένσκι, πριν από τη διμερή συνάντησή τους στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον.
Ο Ζελένσκι είπε ότι πρόκειται να συζητήσουν για το πώς θα επιτευχθεί ένα δίκαιο τέλος στον πόλεμο με τη Ρωσία και ζήτησε να οργανωθεί μια δεύτερη ειρηνευτική σύνοδος εντός του έτους. Η πρώτη σύνοδος, στην οποία δεν είχε προσκληθεί η Ρωσία, διεξήχθη στην Ελβετία τον περασμένο μήνα.
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπασ στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονος και 16χρονος λόγω μέθης - Χειροπέδες στους γονείς τους
14:33
Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται ανήλικη
14:21
Ισραήλ: Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι και εμβολισμό με όχημα - Εξετάζεται το τρομοκρατικό κίνητρο
14:08