Ο Μπάιντεν υπόσχεται νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για το Κίεβο
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον,
AP Photo/Susan WalshΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα Πέμπτη (11/7) στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ότι πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για το Κίεβο.
«Θα παραμείνουμε στο πλευρό σας, τελεία», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Ζελένσκι, πριν από τη διμερή συνάντησή τους στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον.
Ο Ζελένσκι είπε ότι πρόκειται να συζητήσουν για το πώς θα επιτευχθεί ένα δίκαιο τέλος στον πόλεμο με τη Ρωσία και ζήτησε να οργανωθεί μια δεύτερη ειρηνευτική σύνοδος εντός του έτους. Η πρώτη σύνοδος, στην οποία δεν είχε προσκληθεί η Ρωσία, διεξήχθη στην Ελβετία τον περασμένο μήνα.
Θερινές εκπτώσεις 2026: Μέχρι πότε θα διαρκέσουν - Προσοχή στις παγίδες
00:30
ΟΗΕ: Μείωση στα ποσοστά πείνας παγκοσμίως - Υψηλός παραμένει ο παιδικός υποσιτισμός
23:58
Γαλλία: «Μπλόκο» των social media για νέους κάτω των 15 ετών - Στα σκαριά το νομοσχέδιο
23:49
Η αφίσα του La La Land επανακυκλοφορεί με διόρθωση στις «χορευτικές φιγούρες» του Γκόσλινγκ
23:37