Αργολίδα: 16χρονη τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ - Χτύπησε στον αυχένα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣτο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής(14/7) μία 16χρονη από τη Γαλλία μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στην Αργολίδα όπου παραθέριζε.
Η 16χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια θαλάσσιου σπορ στο Τολό όπου βρίσκόταν με τους γονείς της για διακοπές.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το κορίτσι έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε από την πτώση της, στον αυχένα.
Την άτυχη 16χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου έχοντας τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή της αλλά λόγω της κατάσταση της υγείας της κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Γεννηματά.
ΕΛΛΑΔΑ
Κολυδάς για κακοκαιρία Byron: Μετατοπίζονταιοι βροχές στα ανατολικά - Στο Αιγαίο η «ζώνη» καταιγίδων
10:01
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 6 κράτη - Από τη σκιά στην κορυφή
10:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Huawei Seeds for the Future: Ποιες καινοτομίες είδε στην Κίνα μία φοιτήτρια από την Ελλάδα;
10:00
ΚΟΣΜΟΣ
Υπό την πίεση των ΗΠΑ, Ρωσία και Ινδία ενισχύουν τους διμερείς τους δεσμούς
09:54
ΕΛΛΑΔΑ