Κατερρίφθησαν 22 ουκρανικά drones, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
Ανανεώθηκε:
Εκτόξευση πυραύλου Yars (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Russian Defense Ministry Press Service via APΟι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν 22 ουκρανικά μη επανδρωμένα οχήματα (drones) στο δυτικό τμήμα της Ρωσίας και στην χερσόνησο της Κριμαίας, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Τη νύχτα που πέρασε τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν και αναχαίτισαν 22 drones», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Δεκαπέντε μη επανδρωμένα οχήματα καταρρίφθηκαν στην ρωσική μεθοριακή περιφέρεια Μπριάνσκ, ένα σε αυτήν του Λίπετσκ και 6 πάνω από την Κριμαία, την ουκρανική χερσόνησο που έχει προσαρτήσει η Ρωσία.
Εξάλλου, ο επικεφαλής της ρωσικής μεθοριακής περιφέρειας Κουρσκ δήλωσε ότι άλλα τρία ουκρανικά μη επανδρωμένα οχήματα καταρρίφθηκαν εκεί.
Η Ουκρανία έχει εντείνει τις επιθέσεις της στο ρωσικό έδαφος φέτος, στοχοθετώντας ταυτοχρόνως τις ενεργειακές εγκαταστάσεις που, σύμφωνα με την ίδια, τροφοδοτούν τον ρωσικό στρατό, όπως και τις πόλεις και τα χωριά που βρίσκονται ακριβώς στην άλλη πλευρά των συνόρων.
Οι δύο πλευρές χρησιμοποιούν μη επανδρωμένα οχήματα εντατικά από την έναρξη της σύγκρουσης τον Φεβρουάριο του 2022.
«Δεν είδα τίποτα και δεν έκανα κάτι κακό», δηλώνει ο Μπιλ Κλίντον για την υπόθεση Έπσταϊν
19:42
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ επιτρέπει προσωρινά τη λειτουργία δεκάδων ΜΚΟ στη Γάζα
19:35
Μιχαηλίδου για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη: Το αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη είναι καθολικό
19:20
Χίος: Πέντε συλλήψεις για το ναυάγιο με τους 15 νεκρούς – Ταυτοποιήθηκε κύκλωμα διακινητών στη Σμύρνη
19:12