Συνελήφθη στη Γαλλία 18χρονος νεοναζί που σχεδίαζε επιθέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Συνελήφθη σήμερα το πρωί (Τετάρτη 17/7) στην ανατολική Γαλλία από την αντιτρομοκρατική αστυνομία, ένας 18χρονος άνδρας που ανήκει στο νεοναζιστικό κίνημα, ύποπτος ότι σχεδίαζε βίαιες ενέργειες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Le Parisien».
Ο νεαρός ύποπτος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία, φέρεται να άσκησε απειλές σε ένα κανάλι «Telegram» που ονομάζεται «French Aryan Division» (Γαλλική Άρια Μεραρχία) του οποίου ήταν διαχειριστής, σημείωσε η εφημερίδα.
Σύμφωνα με τη «Le Parisien», είχε απειλήσει συγκεκριμένα ότι θα επιτεθεί επίσης κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κανάλι αυτό του Telegram, είναι παρακλάδι της ακροδεξιάς ομάδας «FRDETER», τα μέλη της οποίας αντάλλαξαν επίσης ρατσιστικά σχόλια και εκκλήσεις για βία.
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον ηθοποιό Νίκο Καλογερόπουλο
22:51
Πώς η Τραμπζονσπόρ κατάφερε να φέρει στην Τραπεζούντα τον Μοχάμεντ Σαλάχ - Όλο το παρασκήνιο
22:38
Ιράν: Ο Μοχσέν Ρεζαΐ αναλαμβάνει κορυφαία θέση στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας
22:26
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2 εκατ. ευρώ
22:13