Παλιομοδίτικος "eco" σκαραβαίος στη Βοσνία
“Κατσαριδάκι, αγάπη μου” (Herbie the Love Bug), είναι ο τίτλος της ταινίας του Disney, με πρωταγωνιστή τον Dean Jones, που το 1968 προσέφερε άφθονο γέλιο.
Οι σκαραβαίοι ή το “κατσαριδάκι” o Χέρμπι, του φτωχού οδηγού αγώνων, που απέκτησε ανθρώπινα χαρακτηριστικά, αποτέλεσαν αντικείμενο λατρείας για εκατομμύρια οδηγούς.
Ένας από αυτούς είναι και ο Βόσνιος συνταξιούχος Momir Bojic, ο οποίος έχει καλύψει το δικό του “κατσαριδάκι” με ξύλο. To γυαλίζει, το φροντίζει και το επιδεικνύει με καμάρι στο φωτογραφικό φακό του Reuters.
Σήμερα η Γερμανία, μετά το σκάνδαλο για το λογισμικό που έκρυβε τις εκπομπές ρύπων στα αυτοκίνητα του ομίλου με ντίζελ κινητήρες, αποφάσισε να κάνει επανέλεγχο σε όλα τα μοντέλα της για να μετρήσει τα επίπεδα εκπομπών τους. Η προσπάθεια για την αποκατάσταση του κύρους της αυτοκινητοβιομηχανίας συνεχίζεται.
Μαζωνάκης: Πληροφορίες ότι βρέθηκε η ουσία προποφόλη στον οργανισμό του
21:30
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από την Καλλιθέα Αττικής
21:19
«Η Κρίστα Πάικ δεν συνήλθε ποτέ» λέει ο δικηγόρος της - Αβέβαιη η πρόγνωση για την υγεία της
21:08
Ισραηλινά ΜΜΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai ήθελε να ρίξει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
20:57