Αεροπορική επιδρομή στην Υεμένη: Ανέλαβε την ευθύνη το Ισραήλ - Αναφορές για θύματα
Υποστηρικτές των Χούθι
(AP Photo/Osamah Abdulrahman)Αεροπορικές επιδρομές έπληξαν σήμερα τη Χοντέιντα, την πόλη λιμάνι στη δυτική Υεμένη που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ανταρτών Χούθι, οι οποίοι κατηγόρησαν το Ισραήλ για τους βομβαρδισμούς.
«Επιδρομές του ισραηλινού εχθρού σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου στο λιμάνι Χοντέιντα» οδήγησαν σε θανάτους και σε τραυματισμούς, ανέφερε το υπουργείο Υγείας των Χούθι που μεταδόθηκε από μέσα ενημέρωσης των ανταρτών.
Δεν αναφέρθηκε απολογισμός θυμάτων.
Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη-λιμάνι σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου, που βρίσκεται στην περιοχή.
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης.
Οι επιθέσεις έρχονται μια μέρα μετά από μια επίθεση με drone στο Τελ Αβίβ, που άφησε ένα νεκρό. Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβαν οι Χούθι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυραυλικές επιθέσεις των Χούθι σε τρία εμπορικά πλοία - Στόχος και ένα ελληνικών συμφερόντων
Ιράν: Αναστέλλει τις δεσμεύσεις του στο πλαίσιο της εκεχειρίας με τις ΗΠΑ
18:33
Τέταρτος στο Diamond League του Λονδίνου ο Εμμανουήλ Καραλής με 5,95 μ.
18:29
Η Κίνα δηλώνει ότι θα λάβει μέτρα για την εθνικοποίηση της British Steel
18:19
Κυψέλη: Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα - Είναι σε προχωρημένη σήψη
18:09