Υεμένη: Τρεις νεκροί και 87 τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 87 τραυματίστηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε το Ισραήλ στο λιμάνι Χοντέιντα και τη γύρω περιοχή, στη δυτική Υεμένη, όπως μεταδίδει σήμερα το προσκείμενο στους Χούθι τηλεοπτικό δίκτυο Al Masirah.
Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη θεωρήθηκαν αντίποινα στην επίθεση με drone που εξαπέλυσαν οι αντάρτες Χούθι εναντίον του Τελ Αβίβ τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε σε χθεσινό τηλεοπτικό του μήνυμα ότι το λιμάνι της Υεμένης, που βομβαρδίστηκε από ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, αποτελεί πύλη εισόδου για τα ιρανικά όπλα που λαμβάνουν οι Χούθι.
Από την πλευρά τους οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης προειδοποίησαν ότι δεν θα διστάσουν να επιτεθούν σε στόχους «ζωτικής σημασίας» στο Ισραήλ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χεζμπολάχ: Οι ισραηλινές επιδρομές στην Υεμένη προαναγγέλλουν μια νέα επικίνδυνη φάση
Απειλούν οι Χούθι: Το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα για τις σημερινές επιθέσεις
Συναγερμός για εξαφάνιση 48χρονου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
08:21
Το πετρέλαιο ξεπερνά τα 100 δολάρια - Άνοδος 2% με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
08:16
Τα τρία τρισεκατομμύρια δολάρια άγγιξαν οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες το 2025
08:16
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό λόγω τροχαίου στο ρεύμα προς Ελευσίνα
08:11