«Πυρά» Τραμπ σε Μπάιντεν: Δεν ήταν ικανός για υποψήφιος, ούτε για να υπηρετήσει
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Paul Sancya«Πυρά» κατά του Τζο Μπάιντεν εκτοξεύει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Δημοκρατικού προέδρου από την εκλογική κούρσα.
«Δεν ήταν ικανός να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος και σίγουρα δεν είναι ικανός να υπηρετήσει - και δεν ήταν ποτέ», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Τραμπ.
Μάλιστα, έκανε λόγο για «συνωμοσία του γιατρού του και των ΜΜΕ για να κρύψει τη σωματική και ψυχική του κατάσταση», προσθέτοντας: «Θα υποφέρουμε πολύ λόγω της προεδρίας του, αλλά θα επανορθώσουμε τη ζημιά που έχει κάνει πολύ γρήγορα».

Νωρίτερα, σε δήλωσή του στο CNNi περιέγραψε τον Τζο Μπάιντεν ως τον «χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ», λίγα μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Δημοκρατικού προέδρου από την κούρσα των εκλογών του Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
CNNi: Η πρώτη αντίδραση του Τραμπ μετά την παραίτηση Μπάιντεν
Παραιτείται ο Μπάιντεν από την κούρσα για τις εκλογές των ΗΠΑ - Στηρίζει την Κάμαλα Χάρις
Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86, η μονιμότητα στο Δημόσιο και τα «μαθηματικά» της συναίνεσης - Εν αναμονή του διαγγέλματος Μητσοτάκη
09:45
«Η Ρωσία δεν θέλει να συρθεί σε μια παγκόσμια σύρραξη» - Τι λέει ο Μεντβέντεφ για την Δύση
09:40
Λάρισα: Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Αγιόκαμπο και Πλαταμώνα από τη σφοδρή κακοκαιρία
09:25
Χωρίς ταξί ξανά η Αττική Τρίτη και Τετάρτη - «Χειρόφρενο» τραβούν οι οδηγοί
09:15