Η Κάμαλα Χάρις συγκέντρωσε 81 εκατ. δολάρια σε 24 ώρες για την προεκλογική εκστρατεία της
Οπαδοί των Δημοκρατικών στο Σαν Φρανσίσκο με πλακάτ υπέρ της Κάμαλα Χάρις
EPA/JOHN G. MABANGLOΗ αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συγκέντρωσε 81 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής της εκστρατείας μέσα σε 24 ώρες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, αφού είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι αποχωρεί από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, έκανε γνωστό σήμερα η ομάδα της.
Το ποσό αυτό αφορά μόνο δωρεές που έγιναν από μικρούς δωρητές, διευκρινίζεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα εκστρατείας της αντιπροέδρου, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση χρημάτων που πραγματοποιείται μέσα σε 24 ώρες από υποψήφιο σε όλη την αμερικανική ιστορία.
Στο δελτίο Τύπου, η ομάδα αναφέρει ότι το ποσό αυτό "αντιπροσωπεύει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από όλη την εκστρατεία, τη Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή και τις κοινές επιτροπές για τη συγκέντρωση κεφαλαίων".
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πελόζι: Η Κάμαλα Χάρις θα μας οδηγήσει στη νίκη επί του Τραμπ - Απόλυτη στήριξη
Πρώτη ομιλία Κάμαλα Χάρις: Δεν έχει προηγούμενο η κληρονομιά που άφησε ο Μπάιντεν
Ντόναλντ Τραμπ - Κάμαλα Χάρις: Κρας τεστ στα προγράμματα των δύο μονομάχων
SPONSORED
Πολάκης για Φάμελλο μετά τη διαγραφή του: «Θα τα πούμε στην Πολιτική Γραμματεία»
19:41
Θεοδωρικάκος: «Δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα αν η παράταξη δεν έδινε τις μάχες ενωμένη»
19:36
Το ποντιακό γλέντι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης: Βίντεο από την συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη
19:25
Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο - Οκτώ νεκροί και 32 τραυματίες
19:19