Δημοσκόπηση WSJ: Τραμπ και Χάρις πρακτικά ισόπαλοι 100 μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές
Η Κάμαλα Χάρις και ο Ντόναλντ Τραμπ
Associated Press (collage)Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ έχει προβάδισμα δυο μονάδες έναντι της Δημοκρατικής Κάμαλας Χάρις, υπέδειξε δημοσκόπηση που δημοσίευσε χθες Παρασκευή η εφημερίδα Wall Street Journal, με άλλα λόγια διαφορά μικρότερη από το περιθώριο στατιστικού σφάλματος της έρευνας (±3,1%).
Ο κ. Τραμπ προηγείται με το 49% των προθέσεων ψήφου, έναντι 47% της κυρίας Χάρις, κατά την έρευνα αυτή, σε δείγμα 1.000 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο κ. Τραμπ είχε προβάδισμα 6 εκατοστιαίων μονάδων έναντι του Δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου Τζο Μπάιντεν, διαπίστωνε προηγούμενη έρευνα της εφημερίδας, προτού ο αρχηγός του κράτους ανακοινώσει την Κυριακή πως αποχωρεί από την κούρσα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Ανάρμοστο να οριστεί τηλεμαχία με την Χάρις προτού λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων
03:00
ΧΡΗΜΑ
«Σπίτι μου ΙΙ»: Αντίστροφη μέτρηση για τα δάνεια του προγράμματος - Τι να προσέξετε
02:00
ΕΛΛΑΔΑ
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ