Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραμένουν τα προβλήματα στους σιδηροδρόμους μετά το σαμποτάζ
Ταξιδιώτες περιμένουν να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στον σταθμό του Μπορντώ στις 26 Ιουλίου 2024.
AP Photo/Moises CastilloΕπτά στα δέκα τρένα υψηλής ταχύτητας θα κινούνται σήμερα στο γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF.
Τα δρομολόγια θα γίνονται στον βόρειο, τον δυτικό και τον νοτιοδυτικό άξονα της χώρας, μία ημέρα μετά τις ενέργειες δολιοφθοράς που διαπράχθηκαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο τρένων υψηλής ταχύτητας (TGV), χθες, λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων προέβλεψε επίσης μέσες καθυστερήσεις μίας ως δύο ωρών στους τρεις αυτούς σιδηροδρομικούς άξονες, σημειώνοντας επίσης ότι η κυκλοφορία «στον βόρειο άξονα» εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι «τρύπες» στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων - Σαμποτάζ στα τρένα με το «καλημέρα»
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση» με 10.000 ευρώ: Ποιες είναι οι έξι βασικές αλλαγές
01:00
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για έκτακτο επίδομα Πάσχα - Ποιοι θα το λάβουν
00:30
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: Πυραυλική καταιγίδα στη Μέση Ανατολή: Η εξόντωση της ηγεσίας του Ιράν και το «παράθυρο» αποκλιμάκωσης
23:59
Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκροί επτά στρατιωτικοί διοικητές
23:50