Η Τζιλ Μπάιντεν βρήκε τρόπο για να βάλει το «Λος Άντζελες 2028» τα... γυαλιά στο «Παρίσι 2024»
H Τζιλ Μπάιντεν στους Ολυμπιακούς του Παρισιού
AP Photo/Luca BrunoΗ Τζιλ Μπάιντεν ενθουσιάστηκε από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι σε βαθμό που άρχισε να αναρωτιέται πως οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τους Γάλλους το 2028.
Και το βρήκε καθώς όπως δήλωσε σε δεξίωση στην αμερικανική πρεσβευτική κατοικία.
«Εντάξει, το Παρίσι έχει τον Πύργο του Άιφελ, αλλά εμείς έχουμε το Χόλιγουντ, σωστά; Και τη μαγεία του Χόλιγουντ που κάνει όλα τα όνειρα πραγματικότητα. Οπότε νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει», είπε.
Η Τζιλ Μπάιντεν ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με τη δήμαρχο του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας, η πόλη της οποίας θα φιλοξενήσει τους Αγώνες για τρίτη φορά - η τελευταία ήταν το 1984.
«Στους Αγώνες του 2028, οι Ολυμπιονίκες και οι φίλαθλοι θα δουν τον εαυτό τους να αντανακλάται στο Λος Άντζελες - προσθέστε το αυτό στην αμερικανική ζεστασιά, φιλοξενία και ηγεσία μας, για να μην αναφέρουμε την εμπειρία», δήλωσε η Μπάιντεν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Καραλής και Τεντόγλου έγιναν... ξεναγοί στο Ολυμπιακό Χωριό
Ενεργειακό κόστος: 200 εκατ. ευρώ από το Modernisation Fund για το 2026 και 100 εκατ. ευρώ ανά έτος
17:30
Καραμπόλα πέντε οχημάτων στη Δραπετσώνα - Διαρροή καυσίμου
17:23
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν έχει ακόμη υπογράψει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με το Ιράν
17:15
Με τεχνικά προβλήματα οι αιτήσεις για το Fuel Pass - Αυτή είναι η πλατφόρμα
17:14