Σκληρή καταδίκη από τη Μόσχα της δολοφονίας Χανίγια: «Θα οδηγήσει σε κλιμάκωση των εντάσεων»
Η Ρωσία καταδίκασε «την απαράδεκτη πολιτική δολοφονία», όπως τη χαρακτήρισε, του πολιτικού ηγέτη του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, ο οποίος σκοτώθηκε σε πλήγμα στην Τεχεράνη.
«Είναι μια απολύτως απαράδεκτη πολιτική δολοφονία, και αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση των εντάσεων», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Μιχαήλ Μπογκντάνοφ στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
Υπενθυμίζεται ότι ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς δολοφονήθηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, όπου είχε μεταβεί για την ορκωμοσία του νέου προέδρου της χώρας, του Μασούντ Πεζεσκιάν, χθες Τρίτη.
Σύμφωνα με τη Χαμάς, ο Χανίγια σκοτώθηκε μαζί με τον σωματοφύλακά του σε ισραηλινή επιδρομή στο σπίτι του.
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Κίεβο
07:19
ΕΛΛΑΔΑ
Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στη Βαρυμπόμπη: Το ΙΧ καρφώθηκε σε τοιχίο και τυλίχθηκε στις φλόγες
07:09
ΕΛΛΑΔΑ
Ο «χάρτης» των βάσεων: Πώς θα κινηθούν οι υψηλόβαθμες σχολές – Τι λέει εκπαιδευτικός αναλυτής
07:08
ΚΟΣΜΟΣ
Νέες επιθέσεις ΗΠΑ σε Ιράν και αντίποινα από Τεχεράνη με χτυπήματα σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
07:07
ΕΛΛΑΔΑ