Ματαίωσε τις πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ έως τις 8 Αυγούστου η Lufthansa
Ανανεώθηκε:
Ματαίωση δρομολογίων της Lufthansa για Βυρηττό και Τελ Αβίβ
AP Photo/David ZalubowskiΟ όμιλος Lufthansa ματαίωσε όλες τις επιβατικές και εμπορικές πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ με άμεση ισχύ έως τις 8 Αυγούστου, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας.
«Ο λόγος για αυτό είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Η αεροπορική εταιρία παρέτεινε επίσης την αναστολή στις πτήσεις από και προς την πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό, έως τις 12 Αυγούστου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.
Σειρά αεροπορικών εταιριών έχουν ματαιώσει ή αναστείλει πτήσεις καθώς ο Λίβανος ετοιμάζεται για αντίποινα από το Ισραήλ μετά το χτύπημα του Σαββάτου στα υπό ισραηλινή κατοχή Υψίπεδα του Γκολάν, που στοίχισε τη ζωή σε 12 παιδιά και εφήβους. Η Χεζμπολάχ έχει αρνηθεί κάθε ευθύνη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το πλήρωμα της Lufthansa αρνήθηκε να πετάξει στο Ισραήλ και προσγειώθηκε στην Κύπρο
Αναστέλλει τις πτήσεις από και προς Βηρυτό η Lufthansa
Έρχονται 108 εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Σεπτέμβριο - Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή
14:38
Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Κύματα «καταπίνουν» ολόκληρα χωριά - 17 νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι
14:26
Ανοίγει και πάλι η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
14:24
Νετανιάχου προς Τραμπ για Ιράν: «Καμία συμφωνία δεν είναι εφικτή με αυτούς τους άγριους»
14:22