Οι Ινδοί πάντρεψαν δύο... βατράχια ως ικεσία για να βρέξει
Ικεσίες στον Θεό της Βροχής κάνουν οι Ινδοί, παντρεύοντας δύο... βατράχους, τη στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει έναν άνευ προηγουμένου καύσωνα.
Ειδικότερα, η καθυστέρηση της εποχής των μουσώνων ώθησε μια ομάδα ανθρώπων στο Βαρανάσι να οργανώσει μια πολυτελή γαμήλια τελετή μεταξύ δύο βατράχων στις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με το Independent.
Η τελετή αυτή ήταν μια έκκληση στον Ίντρα, τον Θεό της βροχής και του κεραυνού, να φέρει μια δροσερή βροχή.
Οι συνθήκες καύσωνα επέστρεψαν σε τμήματα της βόρειας Ινδίας αυτή την εβδομάδα μετά από μια μικρή ανάπαυλα, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 45 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.
ΕΛΛΑΔΑ
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
ΚΟΣΜΟΣ
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40
ΚΟΣΜΟΣ