Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Δικτάτορας ο Ερντογάν - Τι είπε για την απαγόρευση του Instagram στην Τουρκία
Ανανεώθηκε:
Σφοδρή επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατζ, κατηγορώντας τον ότι είναι δικτάτορας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση της Τουρκίας να απαγορεύσει το Instagram.
«O Ερντογάν μετατρέπει την Τουρκία σε δικτατορία μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζει τους δολοφόνους και βιαστές της Χαμάς, ενάντια στη στάση ολόκληρου του ελεύθερου κόσμου», έγραψε στο Χ.
«Μπλοκάρει το Instagram, με 57 εκατομμύρια χρήστες στην Τουρκία, διακόπτει τις αθλητικές μεταδόσεις επειδή ένας Ισραηλινός αθλητής νίκησε έναν Τούρκο αθλητή, απειλεί να εισβάλει σε μια δημοκρατική χώρα με την οποία η Τουρκία δεν έχει καμία στρατιωτική σύγκρουση και διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις, ζημιώνοντας τους Τούρκους εξαγωγείς με έξι δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως», σημείωσε.
«Ο Ερντογάν παίρνει ένα τουρκικό κράτος με επιστημονικές, πολιτιστικές, τεχνολογικές και οικονομικές δυνατότητες και το καταστρέφει, διαβρώνοντας την κληρονομιά του Ατατούρκ, ο οποίος έχτισε μια προοδευτική και ευημερούσα Τουρκία», κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραηλινός ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: Παρέχει όπλα και χρήματα στους τρομοκράτες της Χαμάς
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32
Ιωάννινα: Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ΙΧ των ληστών κοσμηματοπωλείου στην Πάργα
11:32
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι επτά περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24