Μεξικό: Άγριες συμπλοκές με έξι νεκρούς - Δύο στρατιωτικοί και ένας αστυνομικός στα θύματα
Ανανεώθηκε:
Μεξικανοί αστυνομικοί
(AP Photo/Ginnette Riquelme)Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και συμμορίες στην πολιτεία Ταμαουλίπας στο Μεξικό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο έξι ατόμων μεταξύ των οποίων δύο στρατιωτικοί και ένας αστυνομικός.
Πρόκειται για δύο ένοπλες συμπλοκές που σημειώθηκαν με διαφορά μερικών ωρών στην πολιτεία Ταμαουλίπας, στο βορειανατολικό Μεξικό, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Η πρώτη συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (σ.σ. ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα) στην πόλη Αμπασόλο, όπου τρεις ένοπλοι έπεσαν νεκροί από πυρά αστυνομικών. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις υπηρεσίες ασφαλείας στην πολιτεία Ταμαουλίπας, προηγήθηκε επίθεση εναντίον των συγκεκριμένων αστυνομικών οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά που δέχθηκαν.
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (σ.σ. απογευματινές ώρες στην Ελλάδα) όταν ένοπλοι εξαπέλυσαν επίθεση σε ξενοδοχείο όπου διέμεναν μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, σκοτώνοντας δύο στρατιώτες και έναν αστυνομικό.
Την πολιτεία Ταμαουλίπας, κοντά στα σύνορα με το Τέξας των ΗΠΑ, λυμαίνονται συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά και παράτυπους μετανάστες.
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 46χρονου στη Θέρμη για παράνομη διάθεση βεγγαλικών
12:34
Στη Γαλλία τα μαύρα κουτιά του Falcon που συνετρίβη στην Άγκυρα - Το χωριό που γλύτωσε στο παρά πέντε
12:21
Χαρμολύπη στη Βηθλεέμ που γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια (pics&vid)
12:08
Χαρδαλιάς: Γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας, τα Χριστούγεννα
11:55