Τραγωδία στο Σικάγο: Γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παγιδεύτηκε σε μηχάνημα παραλαβής αποσκευών
Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε αεροδρόμιο στο Σικάγο κατά το οποίο μια γυναίκα έχασε τη ζωή της καθώς παγιδεύτηκε σε μηχανήματα στο χώρο παραλαβής των αποσκευών.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον τερματικό σταθμό 5 του διεθνούς αεροδρομίου «O' Hare» του Σικάγο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες γύρω από το θανατηφόρο ατύχημα και κάτω από ποιες συνθήκες επήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, ωστόσο η αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σικάγο αναμένεται να προβούν σε ανακοινώσεις τιςε επόμενες ώρες.
Το διεθνές αεροδρόμιο «O'Hare» άνοιξε το 1944 κοντά στην περιοχή Rosemont, και φιλοξενεί όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των United Airlines, American Airlines καθώς και των Frontier Airlines, και Spirit Airlines.
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε ο Άλαν Κάμινγκ
10:32
Ιορδανία: Οι ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν στα χθεσινά πλήγματα των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία
10:21