Συνομιλίες… χαλαρώνοντας σε σάουνα ξεκίνησαν οι πρωθυπουργοί Φινλανδίας - Εσθονίας
Ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας Πέτερι Όρπο.
AP Photo/Sergei GritsΟι πρωθυπουργοί της Φινλανδίας και της Εσθονίας, Πέτερι Όρπο και Κρίστεν Μίχαλ, αποκάλυψαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι ότι ξεκίνησαν τις συνομιλίες τους με έναν ξεχωριστό τρόπο… χαλαρώνοντας μέσα σε σάουνα.
Ο Φινλανδός πρωθυπουργός εξήρε τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, που συνδέονται πολιτισμικά και γλωσσικά.
«Ξεκινήσαμε χθες, με έναν πολύ φινλανδικό και εσθονικό τρόπο… με σάουνα», είπε ο Πέτερι Όρπο. «Οι διμερείς σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και η Εσθονία αποτελεί έναν από τους στενότερους συμμάχους μας», συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Εσθονίας ευχαρίστησε τον Φινλανδό ομόλογό του για το «πολύ θερμό καλωσόρισμα» κατά την πρώτη επίσκεψή του στο εξωτερικό από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες.
«Όταν δύο πρωθυπουργοί συζητούν για πολιτική και διεθνείς σχέσεις μέσα σε σάουνα, αυτό δείχνει πόσο κοντά είμαστε – τόσο πολιτισμικά όσο και πολιτικά», είπε ο Κρίστεν Μίχαλ.
«Μάχη» στα συντρίμμια των γκρεμισμένων κτηρίων στην Κωνσταντινούπολη - Δείτε βίντεο
12:16
Οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ προσέκρουσε σε 14 σταθμευμένα αυτοκίνητα στους Αμπελόκηπους
12:06
Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση της φωτιάς σε κτήριο με παιδικό σταθμό κοντά στη Λαμία
11:54
Δέκα χρόνια από τις τζιχαντιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες με τους 32 νεκρούς (pics)
11:44