Πλωτή κρεπερί στην Ολλανδία προσέκρουσε σε προκυμαία - 14 τραυματίες
Ποταμόπλοιο στο Ρότερνταμ
AP Photo/Peter DejongΔεκατέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όταν ένα πλοιάριο που λειτουργούσε ως πλωτή κρεπερί, προσέκρουσε σε μια προκυμαία.
Περίπου 100 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στο «Pannenkoekenboot» όταν συνέβη το ατύχημα, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι 14 από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά.
Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι ο καπετάνιος του σκάφους δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.
Οι Ολλανδοί είναι πολύ υπερήφανοι για τις τηγανίτες τους, που είναι πιο χοντρές από τις γαλλικές κρέπες αλλά πιο λεπτές από τα αμερικανικά πανκέικ. Συνήθως, σε αυτού του είδους τα σκάφη, οι επιβάτες μπορούν να φάνε όσες πεντανόστιμες τηγανίτητες μπορούν, θαυμάζοντας ταυτόχρονα το τοπίο.
Πλάνα που μετέδωσε το τοπικό κανάλι Rijnmond δείχνουν την πλωτή κρεπερί να συγκρούεται με την προκυμαία. «Όλα τινάχτηκαν στον αέρα, οι άνθρωποι, τα τραπέζια, οι καρέκλες, τα αναψυκτικά, όλα», αφηγήθηκε ένας άνδρας που έτρωγε τηγανίτες μαζί με τις δύο «πολύ σοκαρισμένες» κόρες του.
Τα ατυχήματα με πλοία είναι συχνό φαινόμενο στο Ρότερνταμ, μια πόλη όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρός ο πιλότος από τη συντριβή αεροσκάφους κατά τη διάρκεια επίδειξης στη Γαλλία
Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη σε εφημερεύοντα νοσοκομεία – Κέρασε γλυκά τους εργαζόμενους
16:40
«Αργή αλλά σταθερή πρόοδο» στις ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ - Ουκρανίας βλέπει η Μόσχα
16:27
Ρεκόρ Γκίνες: Το «White Christmas» είναι το πιο επιτυχημένο single όλων των εποχών
16:02
Πολωνικά πολεμικά αναχαίτισαν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος επάνω από την Βαλτική
15:48