Λίβανος: Τουλάχιστον εννέα νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στη Ναμπατία
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε κτίριο κατοικιών, στην πόλη Ναμπατία του νοτίου Λιβάνου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σημειώνονται σχεδόν καθημερινά εχθροπραξίες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, η οποία υποστηρίζει το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.
Στον απόηχο πυραυλικής επίθεσης στα κατεχόμενα υψίπεδα του Γκολάν, στις 27 Ιουλίου, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους, το Ισραήλ σκότωσε έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό.
Μια ημέρα αργότερα, στις 31 Ιουλίου, ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη, με την ηγεσία του Ιράν να ορκίζεται εκδίκηση, πυροδοτώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβανος: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από ισραηλινά πλήγματα
Ξεκινούν ξανά τις πτήσεις προς Βηρυτό Air France και Transavia
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35
Γερμανία: Νέες χιονοπτώσεις και παγετό φέρνει από τη νύχτα η κακοκαιρία «Gunda»
23:30
ΕΝΩ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ: Οι επιλογές του Τραμπ για την επέμβαση κατά του Ιράν: Βομβαρδισμοί ακριβείας, εμπάργκο και κυρώσεις
23:22