Ντε Μεζιέρ: θέλω σύστημα face control στα αεροδρόμια
Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχει ηλεκτρονικό “face control” σε σταθμούς τραίνων και αεροδρόμια ώστε να εντοπίζονται γρήγορα ύποπτοι για τρομοκρατικές ενέργειες μετά τις δύο επιθέσεις από μιμητές των τζιχαντιστών τον περασμένο μήνα.
Μιλώντας στην κυριακάτικη έκδοση της Bild ο Τόμας ντε Μεζιέρ είπε πως διαδικτυακό software μπορεί να εντοπίσει εάν κάποια πρόσωπα είναι celebrities ή πολιτικοί ακόμα κι αν ήταν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά.
«Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτού του είδους την αναγνώριση προσώπου σε κάμερες ασφαλείας στα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Έτσι εάν ένας ύποπτος εμφανιστεί θα αναγνωρίζεται και θα εμφανίζεται στο σύστημα», είπε χαρακτηριστικά.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Τηλεφωνική συνομιλία Ζελένσκι με τον πρόεδρο των Εμιράτων - Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες
21:35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσίπρας: «Τώρα είναι η ώρα για την παράταξη που θα κερδίσει τον Μητσοτάκη στις εκλογές» (vid)
21:26
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγική κατάληξη για 82χρονο που εξαφανίστηκε στην Κορινθία - Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του
21:18
ΚΟΣΜΟΣ
Χανταϊός: Στο λιμάνι της Γραναδίγια θα δέσει το «MV Hondius» λόγω των ισχυρών ανέμων
21:09
ΣΠΟΡ