Συλλυπητήριο μήνυμα Πούτιν σε Ερντογάν για τη βομβιστική επίθεση στο Γκαζίαντεπ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν (Vladimir Putin) εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Recep Tayyip Erdoğan) για την επίθεση που σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου σε ένα γαμήλιο γλέντι στο Γκαζίαντεπ (Gaziantep), ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
«Το έγκλημα που διαπράχθηκε εν μέσω της γιορτής του γάμου μάς συγκλονίζει με την ωμότητα και τον κυνισμό του. Είδαμε για άλλη μία φορά ότι η τρομοκρατία δεν αναγνωρίζει ότι μόνο τους νόμους μιας πολιτισμένης κοινωνίας αλλά και τους πιο απλούς κανόνες της ανθρώπινης ηθικής», ανέφερε σε επιστολή του προς τον Ερντογάν ο Ρώσος πρόεδρος.
Ο Πούτιν επανέλαβε επίσης ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να ενισχύσει τη συνεργασία της με την Άγκυρα σε θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας.
Νέα προειδοποίηση EASA για τις πτήσεις στη Μέση Ανατολή λόγω των νέων εχθροπραξιών
17:50
Την βόρεια Εύβοια θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός
17:35
Ανεξαρτητοποιήθηκε απο την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος
17:33
Το μέγεθος της επιδημίας στο Κονγκό ξεπερνά «κατά δύο με τέσσερις φορές» τις επίσημες εκτιμήσεις
17:26