Διαταγή να παραμείνουν στη Μέση Ανατολή έλαβαν τα δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν διέταξε την παρουσία των δυνάμεων κρούσης δύο αεροπλανοφόρων στη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή (25/8) το Πεντάγωνο, ενισχύοντας την αμερικανική στρατιωτική παρουσία εν μέσω των αυξανόμενων περιφερειακών εντάσεων.
Η ανακοίνωση, που έγινε σε μια περίληψη της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Όστιν και του Ισραηλινού ομολόγου του Γιοάβ Γκάλαντ, συνιστά μια αλλαγή.
Το Πεντάγωνο είχε αρχικά αναπτύξει τη δύναμη κρούσης του αεροπλανοφόρου USS Abraham Lincoln στην περιοχή με ένα σχέδιο να αντικαταστήσει τη δύναμη κρούσης του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Καμία εμπλοκή των ΗΠΑ στα ισραηλινά πλήγματα» στη Χεζμπολάχ, λέει Αμερικανός αξιωματούχος
ΚΟΣΜΟΣ
Νασράλα: «Στοχεύσαμε στρατιωτική βάση» κοντά στο Τελ Αβίβ - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας επίθεσης
ΧΡΗΜΑ
Καύσιμα: Παρατείνεται η έκπτωση της HELLENiQ ENERGY – Πόσο μειώνεται βενζίνη και diesel
14:38
ΚΟΣΜΟΣ
Συνελήφθη ύποπτος για την θανατηφόρα ανταλλαγή πυροβολισμών σε ρέιβ πάρτι στην Ελβετία
14:26
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Ο Αφγανός χτύπησε την 15χρονη» - Τι λέει ο διαχειριστής του διαμερίσματος
14:23
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
BAT: Χτίζει δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα για καπνικά - Το πρώτο στην Δυτική Ευρώπη
14:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ