Νέο κατηγορητήριο στον Τραμπ για την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος το 2020
Ο διεκδικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Matt Kelley (φωτογραφία αρχείου)Δυόμισι μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ με την Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ να διεκδικούν τον προεδρικό θώκο, ο τελευταίος βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αντιμετωπίζει εκ νέου κατηγορίες για την υπόθεση για την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος το 2020.
Όπως έγινε γνωστό οι εισαγγελικές αρχές αναθεώρησαν σήμερα το κατηγορητήριο σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ στην υπόθεση για την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος το 2020, μετά την πρόσφατη ετυμηγορία του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ότι οι πρώην πρόεδροι χαίρουν ασυλίας από ποινική δίωξη.
Στο αναθεωρημένο κατηγορητήριο αφαιρέθηκε ο ισχυρισμός ότι ο Τραμπ επεδίωξε να πιέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ στην προσπάθειά του να ανατρέψει την εκλογική του ήττα.
Με αυτόν τον τρόπο, επιχειρείται να διατηρηθεί το κατηγορητήριο καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε πως ο Τραμπ δεν θα μπορούσε να διωχθεί για την προαναφερθείσα συμπεριφορά.
CNNi: «Ατμοσφαιρικό ποτάμι» σαρώνει την Καλιφόρνια - Δύο νεκροί από την φονική καταιγίδα
19:40
Τραγωδία στο Τορίνο: Άνδρας πνίγηκε με φέτα πανετόνε
19:30
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων (pic&vid)
19:24
Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι με Γουίτκοφ και Κούσνερ για το νέο ειρηνευτικό σχέδιο
19:20