Απρόοπτο με κορδέλα που έκοψε ο βασιλιάς Κάρολος σε εγκαίνια ανθοκομικής έκθεσης
Ο Βασιλιάς Κάρολος
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)Οκτώ φορές χρειάστηκε να προσπαθήσει για να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων της ανθοκομικής έκθεσης στο Άμπερντίν στην Σκωτία ο βασιλιάς Κάρολος, καθώς το τεράστιο ψαλίδι που του είχαν δώσει δεν του έκανε τη... χάρη.
Η κορδέλα, αποδείχθηκε «σκληρή» με τον βασιλιά Κάρολο να το διασκεδάζει και να χαμογελάει όταν επιτέλους το ύφασμα κόπηκε με την βοήθεια ενός ακόμη παρευρισκόμενου που τέντωσε το λεπτό ύφασμα.
Ο Κάρολος Γ’ κατά τα εγκαίνια της έκθεσης από την Ανθοκομικής Εταιρείας του Αμπερντίν στη Σκωτία, που φέτος έφτασε τα 200 χρόνια ζωής, κατάφερε τελικά να κόψει την κορδέλα στην όγδοη προσπάθεια, με τους παρισταμένους να ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα μετά το «πέρας της αποστολής».
Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν και ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ με τη σύζυγό του Βικτώρια. Και οι δύο είναι καλεσμένοι του βασιλιά, όπως συνήθως έπραττε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο Σάουθπορτ ο βασιλιάς Κάρολος τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία τριών κοριτσιών
«Ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε μόνος - Η Ελισάβετ δεν ήταν κοντά του» αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
«Πριγκιπικός» γάμος στη Νορβηγία - Διάδοχος του θρόνου παντρεύεται Αμερικανό σαμάνο
Ιορδανία: «Με σημάδεψε και άρχισε να πυροβολεί» – Μαρτυρία από την επίθεση στην εκκλησία
15:12
Σερβία: Στις κάλπες αύριο 6,45 εκατ. πολίτες - Κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για τον Βούτσιτς
14:53
Basketgate: Στο «μικροσκόπιο» περιουσιακά στοιχεία και πόθεν έσχες των έξι κατηγορούμενων
14:38
Καταγράφηκαν δύο σεισμοί μέσα σε τρία λεπτά στην Κάρπαθο
14:37