Η Amazon σχεδιάζει συνδρομητική υπηρεσία μουσικής
Συνδρομητική υπηρεσία μουσικής σχεδιάζει η εταιρεία Amazon.com, που θα κοστίζει περίπου 5 δολάρια (4,4 ευρώ) το μήνα και θα "τρέχει" μόνο στο δικό της εξοπλισμό Echo.
Η Amazon θέλει να εγκαινιάσει την υπηρεσία τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν έχει ολοκληρώσει συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες μουσικής παραγωγής και εκδότες, αναφέρει ο ιστότοπος τεχνολογικών ειδήσεων Recode.
Τον Ιούνιο, το πρακτορείο Reuters είχε μεταδώσει ότι η Amazon ετοιμαζόταν να εγκαινιάσει μια ανεξάρτητη συνδρομητική υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής (streaming) με τιμή για τα μέλη 9,99 δολάρια (8,8 ευρώ) το μήνα, όπως και οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της.
Ο ιστότοπος Recode προσθέτει ότι ένα σημείο που δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα είναι το αν η Amazon θα προσφέρει την φθηνότερη υπηρεσία 4 ή 5 δολάρια το μήνα.
ΟΗΕ: Τον φετινό Ιούνιο οι περισσότεροι θάνατοι αμάχων στην Ουκρανία μετά τον Απρίλιο του 2022
18:08
Τουλάχιστον δύο νεκροί από την φωτιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αγνοούνται έξι άτομα
18:04
Marfin: Συγκατάθεση για έκδοσή της στην Ελλάδα έδωσε η 46χρονη
17:57
Νέα προειδοποίηση EASA για τις πτήσεις στη Μέση Ανατολή λόγω των νέων εχθροπραξιών
17:50