Συνάντηση Πούτιν-Μέρκελ-Ολάντ για την Ουκρανία στο περιθώριο της G20
Οι ηγέτες της Ρωσίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν την κατάσταση στην Ουκρανία στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Κίνα, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ομάδας των 20 (G20), ανέφερε σήμερα Τρίτη το Κρεμλίνο.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ανέφερε το Κρεμλίνο, το οποίο πρόσθεσε πως ο Πούτιν επέστησε την προσοχή στις "προκλήσεις" εκ μέρους της Ουκρανίας στην Κριμαία.
Το Κρεμλίνο ανέφερε επίσης πως εκφράστηκε ανησυχία για την αστάθεια κατά μήκος της γραμμής αντιπαράθεσης στην ανατολική Ουκρανία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δούκας: Δεν δεχόμαστε ένα ΠΑΣΟΚ δεύτερο ή τρίτο - Καμία συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία
23:48
ΣΠΟΡ
Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης 82-81: Σλούκας και Γκραντ λύγισαν τη «βασίλισσα»
23:37
ΕΛΛΑΔΑ
Τουλάχιστον 14 νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:30
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ξεπέρασε τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός - Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για περισσότερες δουλειές
23:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ