Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο στην Τουρκία μετά από απειλή για βόμβα
Αεροπλάνο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Charles KrupaΑναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ερζερούμ πραγματοποίησε αεροπλάνο που ταξίδευε από την Ινδία προς τη Γερμανία λόγω απειλής για βόμβα.
Στο αεροσκάφος χωρητικότητας 600 ατόμων επιβαίνουν 251 άτομα. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος σύμφωνα με το αίτημα του πιλότου.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής Μουσταφά Τσιφτσί πυροτεχνουργοί εισήλθαν στο αεροσκάφος και το αεροσκάφος ερευνήθηκε.
«Όταν έγινε απειλή για βόμβα στον αέρα, το αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Vistara ήθελε πρώτα να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ορντού. Επειδή όμως εκεί γίνονταν εργασίες ανακαίνισης, το κατεύθυναν στην Τραπεζούντα. Δεδομένου ότι και εκεί η εναέρια κυκλοφορία είναι μεγάλη, προσγειώνονται στο Ερζερούμ».
Λόγω της κινητοποίησης των Αρχών έχει κλείσει ο εναέριος χώρος στο αεροδρόμιο και απαγορεύονται οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι Αμερικανοί κατέσχεσαν το αεροπλάνο του Μαδούρο - Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις
Συνθετικό δέρμα καρχαρία κάνει τα αεροπλάνα πιο αεροδυναμικά - Μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ήταν ένα είδους σοκ για την επιστημονική κοινότητα»: Το ατύχημα Τσερνόμπιλ και το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας
01:15
Youth Pass: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το voucher των 150 ευρώ - Μέχρι πότε οι αιτήσεις
01:00
Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων: Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου
00:30
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: 10 εμβληματικές φωτογραφίες - Τι απέγιναν οι πρώτοι φωτορεπόρτερ
00:15