Αναβάλλεται για μετά τις αμερικανικές εκλογές η απόφαση για την ποινή του Τραμπ
Αναβάλλεται για μετά τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, η απόφαση για το τι ποινή θα επιβληθεί στον Ντόναλτ Τραμπ, που το προηγούμενο διάστημα είχε κριθεί ένοχος από τους ενόρκους του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, για την υπόθεση του χρηματισμού της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.
Οι δικηγόροι του Τραμπ έχουν αξιοποιήσει, όπως αναφέρει το BBC, αρκετούς νομικούς ελιγμούς για να καθυστερήσουν την καταδίκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου.
Ζήτησαν από τον δικαστή να αναβάλει την ποινή για μετά τις εκλογές και αργότερα έκαναν μια ανεπιτυχή δεύτερη προσπάθεια να μεταφέρουν την υπόθεση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.
Την Παρασκευή, ο δικαστής Juan Merchan ανέβαλε την καταδίκη μέχρι τις 26 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Μελάνια Τραμπ: Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι
ΚΟΣΜΟΣ
Αμερικανικές εκλογές: Η Βόρεια Καρολίνα ξεκινά την διαδικασία της επιστολικής ψήφου
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ: Νέα πρόσωπα στο «κάδρο» για την υπόθεση του σμήναρχου - κατασκόπου: Ψάχνουν τους «συνδέσμους» του στην Κίνα
12:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόσκληση Τραμπ σε Μητσοτάκη για το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα τον Φεβρουάριο
12:55
ΕΛΛΑΔΑ
Παγωμένοι βρέθηκαν οι μετανάστες κοντά στον ποταμό Έβρο - Ξεπερνά τα έξι μέτρα το ύψος των υδάτων (vid)
12:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεραμέως: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις μισθών και παροχών - Την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται το ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις (vid)
12:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ