ΗΠΑ: Θύματα ρώσων χάκερ δημοσιογράφοι της New York Times
Το FBI και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ ερευνούν καταγγελίες για κυβερνοεπιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων της εφημερίδας New York Times καθώς και άλλων ειδησεογραφικών οργανισμών.
Όπως αναφέρει το CNN, οι αμερικανικές Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, πιστεύουν ότι οι χάκερ ενεργούν για λογαριασμό ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους που δεν θέλησαν να κατονομαστούν.
«Μέχρι στιγμής οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας είναι πιθανόν πίσω από τις επιθέσεις κι ότι Ρώσοι χάκερ στοχοθετούν ειδησεογραφικούς οργανισμούς στο πλαίσιο των ευρύτερων περιστατικών παραβίασης λογαριασμών στο Διαδίκτυο που επίσης επικεντρώθηκαν εναντίον οργανισμών του Δημοκρατικού Κόμματος, επισημαίνουν οι αξιωματούχοι» τονίζει το CNN στο σχετικό ρεπορτάζ.
Σημειώνεται ότι τα περιστατικά ηλεκτρονικών υποκλοπών σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες.
Τι αλλάζει στις κατασχέσεις: Ποιοι κερδίζουν έως 4.200 ευρώ - Πώς ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός
04:00
Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο στις διαθήκες - Πώς διαμορφώνοται τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
Aκαθάριστα οικόπεδα: Ποια η προθεσμία - Τι ισχύει για τα οικόπεδα εκτός σχεδίου
02:00
Ποια η προθεσμία για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στο «Ανακαίνιση Κατοικίας»
01:00