ΗΠΑ: Θύματα ρώσων χάκερ δημοσιογράφοι της New York Times
Το FBI και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ ερευνούν καταγγελίες για κυβερνοεπιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων της εφημερίδας New York Times καθώς και άλλων ειδησεογραφικών οργανισμών.
Όπως αναφέρει το CNN, οι αμερικανικές Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, πιστεύουν ότι οι χάκερ ενεργούν για λογαριασμό ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους που δεν θέλησαν να κατονομαστούν.
«Μέχρι στιγμής οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας είναι πιθανόν πίσω από τις επιθέσεις κι ότι Ρώσοι χάκερ στοχοθετούν ειδησεογραφικούς οργανισμούς στο πλαίσιο των ευρύτερων περιστατικών παραβίασης λογαριασμών στο Διαδίκτυο που επίσης επικεντρώθηκαν εναντίον οργανισμών του Δημοκρατικού Κόμματος, επισημαίνουν οι αξιωματούχοι» τονίζει το CNN στο σχετικό ρεπορτάζ.
Σημειώνεται ότι τα περιστατικά ηλεκτρονικών υποκλοπών σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες.
Κόσμημα 15.000 ετών αποκαλύπτει τα μυστικά των ανθρώπων της Εποχής των Παγετώνων
09:20
Συνελήφθη 42χρονος στη Νίκαια για απάτες άνω των 376.000 ευρώ με κρυπτονομίσματα
09:14
Σήμερα στο Πακιστάν η αντιπροσωπεία του Ιράν για «σοβαρές συνομιλίες βάσει του σχεδίου 10 σημείων»
09:11
Εκτός αγοράς 300.000 αμνοερίφια το Πάσχα λόγω ευλογιάς και αφθώδους πυρετού - Πώς οι ζωονόσοι βάζουν φωτιά στις τιμές του οβελία
09:05