ΗΠΑ: Θύματα ρώσων χάκερ δημοσιογράφοι της New York Times
Το FBI και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ ερευνούν καταγγελίες για κυβερνοεπιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων της εφημερίδας New York Times καθώς και άλλων ειδησεογραφικών οργανισμών.
Όπως αναφέρει το CNN, οι αμερικανικές Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, πιστεύουν ότι οι χάκερ ενεργούν για λογαριασμό ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους που δεν θέλησαν να κατονομαστούν.
«Μέχρι στιγμής οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας είναι πιθανόν πίσω από τις επιθέσεις κι ότι Ρώσοι χάκερ στοχοθετούν ειδησεογραφικούς οργανισμούς στο πλαίσιο των ευρύτερων περιστατικών παραβίασης λογαριασμών στο Διαδίκτυο που επίσης επικεντρώθηκαν εναντίον οργανισμών του Δημοκρατικού Κόμματος, επισημαίνουν οι αξιωματούχοι» τονίζει το CNN στο σχετικό ρεπορτάζ.
Σημειώνεται ότι τα περιστατικά ηλεκτρονικών υποκλοπών σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες.
Καιρός: Από το απόγευμα βροχές στην Αττική - Νέα ψυχρή εισβολή φέρνει πτώση θερμοκρασίας και χιόνια
10:30
Άγριος ξυλοδαρμός επιβατών ταξί από ομάδα ατόμων στον Βόλο
10:18
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα εδραιώνει τη θέση της ως πυλώνας σταθερότητας σε μια ασταθή περιοχή
10:08
Γιατί καίγονται τα σχολεία της Γαλλίας: Τρεις μαθητές απαντούν στο CNN Greece
10:05