Πεσκόφ για τηλεμαχία Χάρις - Τραμπ: Το Κρεμλίνο δεν θα την παρακολουθήσει - Αφορά μόνο Αμερικανούς
Ο Νμίτρι Πεσκόφ
Associated PressΜπορεί οι σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο των τελευταίων χρόνων και αυτό από μόνο του να επιβάλλει την «παρακολούθηση» των πολιτικών κινήσεων, όμως, το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει την τηλεμαχία για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η τηλεμαχία αυτή είναι κάτι που αφορά τους Αμερικανούς ψηφοφόρους.
Ο Λευκός Οίκος δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα πρέπει να σταματήσει να κάνει σχόλια για τις αμερικανικές εκλογές, αφού ο επικεφαλής του Κρεμλίνου δήλωσε, προφανώς με περιπαικτική διάθεση, ότι θέλει να κερδίσει η Χάρις και αναφέρθηκε στο «μεταδοτικό» της γέλιο.
Η Δημοκρατική αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος δεν έχουν απευθύνει ποτέ μέχρι σήμερα ο ένας στον άλλο τον λόγο.
Απόψε από τις 21:00 τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδος ξημερώματα Τετάρτης) θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά χωρίς κοινό, χωρίς σημειώσεις, για 90 λεπτά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απειλές Πούτιν κατά ΗΠΑ με τα μεγαλύτερα ναυτικά γυμνάσια από την πτώση της ΕΣΣΔ
Η πρώτη σύγκρουση Τραμπ - Χάρις: Η τηλεμαχία και η στρατηγική των δύο στρατοπέδων
Η κρίσιμη τηλεμαχία Χάρις -Τραμπ και οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις
Κατά 15% μικρότερος χρόνος αναμονής στις στάσεις λεωφορείων: Οι παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό των ΜΜΜ με πόρους πάνω από 900 εκατ.
08:55
Αγωγός πετρελαίου σε ρωσικό λιμάνι υπέστη ζημιές έπειτα από ουκρανική επίθεση με drones
08:51
«Ασπίδα» στην ενεργειακή κρίση το «πάγωμα» των τιμολογίων, οι επιδοτήσεις και το πλαφόν στα καύσιμα
08:48
Το Ιράν λέει ότι κατέρριψε αμερικανικό αεροσκάφος που αναζητούσε τον πιλότο - «Είναι σώος και ασφαλής» το μήνυμα Τραμπ
08:38