Κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε σε παγόβουνο στην Αλάσκα
Αντιμέτωποι με έναν από τους χειρότερους φόβους, όσων ταξιδεύουν με πλοίο, ήρθαν αντιμέτωποι οι επιβάτες τους κρουαζιερόπλοιου Carnival Spirit, όταν το πλοίο προσέκρουσε απροσδόκητα σε παγόβουνο στην Αλάσκα.
Από την σύγκρουση του πλοίου με κομμάτι πάγου που είχε παρασυρθεί από τα κύματα, δεν τραυματίστηκε κανείς και δε σημειώθηκαν ζημιές.
Το Carnival Spirit έπλεε, όπως επισημαίνει το CNN, στο Tracy Arm Fjord της Αλάσκας, μια πλωτή οδό νότια της πόλης Τζούνο, γνωστή για την εντυπωσιακή ομορφιά της αλλά και για τα κομμάτια του πλωτού πάγου.
Βίντεο από το περιστατικό κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν συνέχεια, καθώς πολλοί επιβάτες βιντεοσκοπούσαν τη στιγμή που το πλοίο συγκρούστηκε με το παγόβουνο.
Εν τω μεταξύ, επιβάτης περιέγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το πλοίο σταμάτησε «για ώρες ώστε να εκτιμηθούν οι ζημιές».
Το Carnival Spirit ολοκλήρωσε την επταήμερη κρουαζιέρα του στην Αλάσκα την Τρίτη χωρίς διακοπή, επιστρέφοντας στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον.
Έκτοτε, το πλοίο ξεκίνησε ένα άλλο ταξίδι μετ' επιστροφής στην Αλάσκα, αυτή τη φορά για 14 ημέρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολλανδοί ακτιβιστές δέθηκαν σε υδατοφράκτη εμποδίζοντας κρουαζιερόπλοιο να φτάσει στο Άμστερνταμ
Φωτιά ξέσπασε στο «Icon of the Seas» - Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου
Μεσολόγγι: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ηρωϊκή Έξοδο (pics&vid)
13:23
Πάνω από 400 ευρώ ο λογαριασμός για το πασχαλινό τραπέζι - Πόσα θα δώσετε για το αρνί φέτος
13:15
«ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ»: Τι ξέρουμε και τι όχι για την 36ωρη επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - Η CIA και η εκστρατεία παραπλάνησης
13:00
Κόρινθος: Ελεύθεροι εργολάβος και μηχανικός - Εξιτήριο για τον 10χρονο γιο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από τμήμα μπαλκονιού
12:51