Με την αγαπημένη του ελληνική γραβάτα πόζαρε και πάλι ο βασιλιάς Κάρολος
Ο Βρετανός βασιλιάς Κάρολος με την γυναικεία ομάδα ράγκμπι ποζάρει με την ελληνική του γραβάτα
Aaron Chown/pool photo via APΕμφανής είναι η αγάπη του βασιλιά Καρόλου για τη γραβάτα που κοσμείται από την γαλανόλευκη σημαία, καθώς επέλεξε για μια ακόμη φορά να τη φορέσει σε δημόσια εμφάνισή του.
Αυτή την φορά, τον είδαμε να επιλέγει να την φορέσει κατά την διάρκεια μιας δεξίωσης στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου υποδέχθηκε τη γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας.

Με ελληνική γραβάτα πόζαρε στο φακό ο βασιλιάς Κάρολος
Aaron Chown/pool photo via APΟ βασιλιάς Κάρολος έχει επιλέξει σε αρκετές περιστάσεις να φορέσει τη συγκεκριμένη γραβάτα, με πιο πρόσφατη εκείνη όπου παρέστη στην διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28) στο Ντουμπάι, τον Δεκέμβριο του 2023.
Τη γραβάτα αυτή, που είναι από μετάξι, έχει σχεδιάσει η Μαριάννα Παγώνη, το δεύτερο εξάμηνο του 2003 με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βασιλιάς Kάρολος: Η γραβάτα με την ελληνική σημαία που «διαβάστηκε» ως μήνυμα για τα Γλυπτά
Γιατί το σινεμά βυθίζεται στις θεωρίες συνωμοσίας και την εποχή της δυσπιστίας
08:30
Τα 6+1 μέτρα για το ιδιωτικό χρέος: Τι αλλάζει σε Ν. Κατσέλη, 72 δόσεις, ακατάσχετο - Παραδείγματα
08:30
Το Ιράν καταδικάζει τις «βάρβαρες» αμερικανικές επιθέσεις ως παραβίαση της εκεχειρίας
08:24
Την Τρίτη λήγει η προθεσμία απογραφής για τα ασανσέρ - Έως 5.000 ευρώ τα πρόστιμα για τους παραβάτες
08:18