Διπλή σύγκρουση εμπορικών και επιβατικού τρένου στο Μιλάνο - Ένας τραυματίας
Διπλή σύγκρουση εμπορικών και επιβατικού τρένου σημειώθηκε σημερα το πρωί κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Greco του Μιλάνου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera «ο εκτροχιασμός φαίνεται να προκλήθηκε από διπλή σύγκρουση μεταξύ δύο εμπορευματικών αμαξοστοιχιών. Οι δύο αμαξοστοιχίες, η μία εκ των οποίων μετέφερε επικίνδυνα εμπορεύματα, φέρεται να συγκρούστηκαν αφού ταξίδευαν παράλληλα η μία με την άλλη σε δύο γραμμές, σε τμήμα όπου δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο».
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως “η σύγκρουση μεταξύ των δύο εμπορευματικών αμαξοστοιχιών φέρεται να προκάλεσε την πτώση μέρους του φορτίου στην απέναντι τροχιά, ιδίως ενός εμπορευματοκιβωτίου στο οποίο, ευτυχώς, δεν υπήρχαν επικίνδυνα ή εύφλεκτα εμπορεύματα (η αμαξοστοιχία μετέφερε επίσης μπογιά)”.
Εκείνη την ώρα κατευθανε ένα επιβατικό τρένο με 200 επιβάτες το οποίο πάτησε φρένο, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει το κοντέινερ και εκτροχιαστηκε. Περιθάλπτηκαν 6 άτομα, οι τρεις των οποίων βρίσκονται στο νοσοκομείο και μόνο ένας φαίνεται να χτύπησε λίγο πιο σοβαρά (αν και κανένας δεν μιλά για σοβαρά τραυματίες).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μιλάνο: Τρεις νέοι νεκροί σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατάστημα
Ιταλία: Ο υπουργός Εξωτερικών κάλεσε για εξηγήσεις τον Ρώσο πρέσβη στη Ρώμη
Συζητήσαμε για τις ρωσικές επιθέσεις και τα ενεργειακά προβλήματα με τον Ζελένσκι, δήλωσε ο Ρούτε
22:15
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57