Ικανοποίηση της Μελόνι για τον ρόλο της Ιταλίας στην νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Η Τζόρτζια Μελόνι
(AP Photo/Vincent Thian, Pool)Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, σε ανάρτησή της στο «Χ», αναφέρθηκε στην επιλογή του Ραφαέλε Φίτο ως έναν από τους εκτελεστικούς αντιπροέδρους της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Συγχαρητήρια στον Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος ορίστηκε εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με αρμοδιότητες για την συνοχή και τις μεταρρυθμίσεις. Μια σημαντική αναγνώριση, η οποία επιβεβαιώνει ότι το έθνος μας διαδραματίζει και πάλι κεντρικό ρόλο στο πλαίσιο της ΕΕ», γράφει η Μελόνι.
«Η Ιταλία εξασφαλίζει και πάλι, επιτέλους, πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη. Καλή δουλειά, Ραφαέλε, είμαστε βέβαιοι ότι θα εργαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το συμφέρον της Ιταλίας και της Ευρώπης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Το μεταναστευτικό κύριο θέμα συζήτησης στη συνάντηση Μελόνι - Στάρμερ
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση σήμερα Στάρμερ - Μελόνι στη Ρώμη για το μετανατευτικό
ΧΡΗΜΑ
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Υπάρχει αλληλοκατανόηση ανάμεσα σε Πούτιν και Γουίτκοφ αποκαλύπτει σύμβουλος του Κρεμλίνου
23:48
ΕΛΛΑΔΑ