Νέα επίθεση Μπαχτσελί κατά του Δένδια: «Λαχταρά τον βυθό της θάλασσας, όπως οι παππούδες του»
Ο πρόεδρος του MHΡ, Ντελβέτ Μπαχτσελί
AP Photo/Burhan OzbiliciΝέα προκλητική επίθεση στον Νίκο Δένδια έκανε ο πρόεδρος του τουρκικού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο Καστελόριζο.
Σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας, ο Τούρκος πολιτικός που στηρίζει τον Ταγίπ Ερντογάν αμφισβήτησε το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτικών να επισκέπτονται ελληνικό έδαφος. Είπε συγκεκριμένα: «δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που ο Έλληνας υπουργός Άμυνας ήρθε με στρατιωτική αντιπροσωπεία στο νησί κάτω από τη μύτη μας, στο Καστελόριζο (σ.σ. το οποίο αποκάλεσε Meis, το όνομα που έχει δώσει η Τουρκία), το οποίο έχει αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς, και προκάλεσε ξεδιάντροπα, λαχταρώντας τον βυθό της θάλασσας, όπως οι παππούδες του, και κουνώντας δειλά το δάχτυλο».
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «η εφαρμογή και η αποκάλυψη παγκόσμιων σεναρίων στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο είναι εφικτές μόνο με την ανικανότητα, την αδράνεια, την πόλωση και την αποδυνάμωση της Τουρκίας».
Εκτροπή λεωφορείου στο Βελεστίνο με 10 ελαφρά τραυματίες - Επέβαιναν 30 άτομα με προορισμό τη Λάρισα
17:38
Βραζιλία: Πορεία διαμαρτυρίας στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή
17:26
Σύλληψη δύο 13χρονων για κλοπή πορτοφολιού στο Μετρό «Κορυδαλλός»
17:14
«Τουρισμός για όλους 2025»: Περισσότεροι πολίτες στο πρόγραμμα - Πως θα αναδειχθούν οι δικαιούχοι
17:02