Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν εμπλέκονται στις επιθέσεις του IDF στον Λίβανο
O εκπρόσωπος του Αμερικανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Τζον Κίρμπι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Evan Vucci«Οι ΗΠΑ δεν εμπλέκονται στις επιθέσεις του IDF στον Λίβανο», δήλωσε με σαφήνεια ο σύμβουλος ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου μίλησε σε δημοσιογράφους την Παρασκευή, λίγη ώρα μετά το ισραηλινό κτύπημα, κατά το οποίο σκοτώθηκε ο διοικητής της Δύναμης Ραντβάν της Χεζμπολάχ, Ιμπραχίμ Ακίλ.
«Δεν υπήρξε καμία ανάμειξη των ΗΠΑ», τόνισε ο Κίρμπι, προσθέτοντας ότι «...πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμη χρόνος και χώρος για να λειτουργήσει η διπλωματία».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Νεκρός ο Ιμπραήμ Ακίλ σύμφωνα με πηγές της Χεζμπολάχ: Ήταν ο «στόχος» του Ισραήλ στη Βηρυτό
ΚΟΣΜΟΣ
«Πλήγμα ακριβείας» του Ισραήλ στην Βηρυτό: Στόχος υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον
07:13
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Ο ένοπλος προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας και εξουδετετώθηκε» (vid)
07:12
ΚΟΣΜΟΣ
Τρόμος στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ένοπλος άνοιξε πυρ ενώ ήταν στην αίθουσα ο Τραμπ (vid)
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
07:00
ΕΛΛΑΔΑ