ΚΟΣΜΟΣ

Καναδάς: Τρεις νεκροί σε επίθεση με τόξο

Καναδάς: Τρεις νεκροί σε επίθεση με τόξο
REUTERS/Mark Blinch

Τρεις άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο όταν δέχθηκαν επίθεση με τόξο, στο ανατολικό άκρο της πόλης του Τορόντο στον Καναδά, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε.

Όλα τα θύματα ήταν ενήλικες, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές έχουν συλλάβει έναν άνδρα ως ύποπτο για αυτή την επίθεση, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο ντετέκτιβ Μάικ Κάρμπον, ο οποίος έκανε επίσης γνωστό, ότι λίγο μετά την πρωτοφανή αυτή επίθεση, η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση κτιρίου στο κέντρο της πόλης.

Η εκκένωση έγινε για προληπτικούς λόγους μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς σχετίζονται μεταξύ τους αυτά τα δύο περιστατικά.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα National Post τα τρία θύματα δέχτηκαν επίθεση με τόξο, στο γκαράζ ενός σπιτιού στο Τορόντο, ενώ αφέθηκαν να αιμορραγούν στον δρόμο της εισόδου του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές δέχθηκαν τηλεφώνημα που έκανε λόγο για μαχαίρωμα, ενώ η National Post αναφέρει ότι το τηλεφώνημα έγινε από ένα από τα θύματα.

Η κάμερα ενός drone, κατέγραψε τουλάχιστον ένα θύμα να έχει καλυφθεί με μουσαμά, ενώ τα θύματα, ήταν δύο άντρες και μία γυναίκα. Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο για την υπόθεση αυτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ