Ο σκύλος που ζούσε στον απόλυτο τρόμο τώρα είναι βασιλιάς (vid)
Όσοι συνειδητά ή από... λάθος είχε τύχει να δουν το βίντεο με το κακοποιημένο κουτάβι να ουρλιάζει από φόβο κάθε φορά που πλησίαζαν για να το χαϊδέψουν, δεν μπορεί παρά να συγκλονίστηκαν.
Το στενάχωρο βίντεο είχε τραβηχτεί από τη Μόνικα Μιτρεάνου σε κάποιο καταφύγιο στη Ρουμανία και είχε συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια διαμαρτυρίας και οργής στα social media.
Η ζωή μπορεί να υπήρξε άδικη για τον Κέιν, ωστόσο χάρη στο ενδιαφέρον που έδειξαν οργανώσεις, διασώστες και απλοί φιλόζωοι, δείχνει πλέον το άλλο πρόσωπό της στο χαριτωμένο σκυλάκι.
Σύμφωνα με το Dodo, ο Κέιν ζει από τον περασμένο Νοέμβριο στη Βρετανία και παρά το Brexit είναι πανευτυχής καθώς λαμβάνει αγάπη τόσο από τους ιδιοκτήτες του, όσο και από τους τετράποδους συγκατοίκους του. Επιπλέον, είναι και κούκλος!
Με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ έγινε η μεταβίβαση των επιβατών του Οδοντωτού που παρουσίασε βλάβη
17:37
Ανώτατο Συμβουλίο Συνεργασίας: Οι συμφωνίες που θα υπογραφούν μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας
17:36
«Πράσινο» φως από το Ευρωκοινοβούλιο για το δάνειο 90 δισεκ. ευρώ προς την Ουκρανία το 2026 και 2027
17:35
ΗΠΑ: Drones μεξικανικών καρτέλ ευθύνονται για το κλείσιμο του αεροδρομίου του Ελ Πάσο
17:30