ΚΟΣΜΟΣ

«Πίστεψα ότι θα πεθάνω»: Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον έπεσε από το ποδήλατό του

«Πίστεψα ότι θα πεθάνω»: Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον έπεσε από το ποδήλατό του

Αξέχαστη θα μείνει στον Ρίτσαρντ Μπράνσον η βόλτα που έκανε με το ποδήλατό του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Ο δισεκατομμυριούχος έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

«Όλη μου η ζωή πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. Πίστεψα ότι θα πεθάνω» έγραψε ο Μπράνσον και περιέγραψε τη στιγμή της πτώσης του.

b2

«Πριν από λίγες ημέρες έκανα ποδήλατο με τη Χόλι και τον Σαμ στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για το Virgin Strive Challenge. Δεν είδα ένα εμπόδιο και βρέθηκα πεσμένος στο δρόμο. Πραγματικά πίστεψα ότι θα πεθάνω. Το ποδήλατό μου έπεσε στον γκρεμό αλλά ευτυχώς φορούσα κράνος».

b3

«Όταν συνήλθα και κατάλαβα ότι ήμουν ζωντανός προσπάθησα να κουνήσω το σώμα μου. Πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν ζωντανός και ότι μπορώ να κουνηθώ. Συμπτωματικά, στο σημείο έφτασε η βοηθός μου η Έλεν. ‘Είμαι ζωντανός. Τουλάχιστον έχεις ακόμα δουλειά’, της είπα κάνοντάς τη να γελάσει», συνέχισε.

b4

Για καλή του τύχη, χτύπησε το γόνατό του, το πηγούνι και τον ώμο του και όπως υπογραμμίζει ο ίδιος «το κράνος μου έσωσε τη ζωή».

b5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ