«Απογοητεύσαμε τους συναδέλφους μας» - Η συγγνώμη διευθύνοντος συμβούλου των Harrods
O Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Kamil ZihniogluΣυγγνώμη ζήτησε ο νυν διευθύνων σύμβουλος του πολυκαταστήματος Harrods, μετά τις καταγγελίες για βιασμούς κατά του πρώην ιδιοκτήτη Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, προσθέτοντας ότι η επιχείρηση «απογοήτευσε τους συναδέλφους μας»
Ο Μάικλ Γουόρντ σε δήλωσή του ανέφερε ότι είναι σαφές ότι ο Αλ Φαγιέντ, που πέθανε πριν από ένα χρόνο, «προήδρευε σε μια τοξική κουλτούρα μυστικότητας, εκφοβισμού, φόβου των επιπτώσεων και σεξουαλικής ανάρμοστης συμπεριφοράς».
Ο Γουόρντ ο οποίος εργάστηκε για τον Αλ Φαγιέντ για τέσσερα χρόνια, δήλωσε ότι «δεν γνώριζε την εγκληματικότητα και την κακοποίησή του» και την περιέγραψε ως μια «ντροπιαστική περίοδο στην ιστορία της επιχείρησης».
Η δήλωσή του έρχεται την ώρα που ένα άλλο φερόμενο ως θύμα δήλωσε στο BBC ότι κλήθηκε στο διαμέρισμα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία όπου «οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και δεν μπορούσα να βγω. Με βίασε».
Πέντε γυναίκες ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από τον Αλ Φαγιέντ, ο οποίος πέθανε πέρυσι σε ηλικία 94 ετών, ενώ πολλές άλλες ισχυρίζονται ότι υπέπεσαν σε σεξουαλική παρενόχληση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις του Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ
Συγγνώμη από τα Harrods μετά τις καταγγελίες για βιασμούς από τον Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ
Οδηγίες από τον ΕΦΕΤ για την ασφάλεια των τροφίμων στο πασχαλινό τραπέζι
06:00
Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα - Έως και 40 ευρώ ακριβότερο το ταξίδι (vids)
05:00
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
04:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00