Οκτώ νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου της πολεμικής αεροπορίας στην Κολομβία
Ελικόπτερο
ΑΠΕ/ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)Οκτώ στρατιωτικοί της πολεμικής αεροπορίας της Κολομβίας σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο που επέβαιναν συνετρίβη κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Την ανακοίνωση για την συντριβή του ελικοπτέρου το οποίο εκτελούσε ανθρωπιστική αποστολή σε μια περιφέρεια που συνορεύει με τη Βερνεζουέλα, έκανε ο πρόεδρος Γκουστάβο Πέτρο.
«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο οκτώ μελών της Αεροπορικής Δύναμης της Κολομβίας» ανέφερε ο Κολομβιανός πρόεδρος στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, εκφράζοντας ταυτόχρονα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων
Ο στρατός ανέφερε ότι το ελικόπτερο εντοπίστηκε σε μια αγροτική ζώνη, κοντά στην κοινότητα Κουμαρίμπο. «Δεν υπάρχουν επιζώντες», τόνισε.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.
Σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τοπικά μέσα ενημέρωσης διακρίνεται το ελικόπτερο, καμένο και διαλυμένο, σε ένα λιβάδι.
Τουρκία: Η αστυνομία συνέλαβε 110 υπόπτους σε επιχείρηση με στόχο το Ισλαμικό Κράτος
09:59
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Μία σύλληψη
09:43
Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές, από τις 7 Ιανουαρίου
09:38
Παπαστεργίου: Πάνω από 10.000 παραβάσεις του κόκκινου έχουν καταγράψει οι κάμερες ΑΙ
09:35